Szolgáltatások

Komplex biztonsági szolgáltatások

Biztonságtechnikai rendszerek tervezése. Munkánk során előnybe részesítjük a nívós, mérnöki tervezést igénylő feladatokat.

Cégünk térítésmentes helyszíni felmérés és tervezés után személyre, létesítményre szabottan, igény szerinti védelmet garantáló biztonságtechnikai berendezéseket biztosít, legyen szó ipari létesítményekről (gyárak, raktárak, telephelyek, stb.), irodaépületekről, üzlethelyiségekről, magánházakról, lakásokról.


Kollegáink a legmodernebb, megbízható eszközöket használják, és a telepítésre csak a már kipróbált és minősített berendezéseket használják. Biztonsági rendszerek tervezését, üzembe helyezését, vizsgázott, szakképzett több éves hazai és nemzetközi szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat végzi. A kamera- és riasztórendszerek beszerzése során napi kapcsolatunk van egyes gyártókkal, importőrökkel a folyamatos és gyors üzembe helyezést, valamint a garanciális és garancián túli szervizhátteret is biztosítjuk.


Teljeskörű megoldások

Munkatársaink állnak rendelkezésére a hét minden napján, hogy segítségére legyenek bármilyen biztonságtechnikai probléma megoldásában!

Elérhetőség

Telefonos ügyelet

  • Amennyiben technikai vagy egyéb kérdése volna kérjük hívja az alábbi számot.
  • +36 70/634-8812

Szerződési és megrendelési feltételek

  • A "Feltételrendszer" gomra kattintva kaphat bővebb tájékoztatást.
  • Feltételrendszer
© 2017 Minden jog fenntartva - DSS Hungária Biztonságtechnika.

Search