DSS Hungária Biztonságtechnika

A cégvezető közel 10 éves szakmai múltjával és tapasztalatával elhatározta, hogy megalapítja saját cégét, hogy régi és leendő ügyfelei a legtökéletesebb megoldást tudják használni a biztonságtechnika területén. Mi professzionális lehetőséget kínálunk biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerek egész területén.

Az általunk felhasználásra és beépítésre kerülő biztonságtechnikai eszközök, védelmi rendszerek a csúcstechnológiát képezik, amik jelenleg a belföldi és külföldi piacokon kaphatók.

Termékeink kiváló minőségét a szigorú nemzetközi szabványok és minősítések garantálják az Ön számára. Magyarországon a Mabisz (Magyar Biztosítók Szövetsége) minősítésével rendelkeznek.

Cégünk a minőségre helyezi a hangsúlyt, ezért minden egyedi felmérés alapján készül, hogy az ügyfél számmára a legmegfelelőbb biztonsági rendszer kerüljön kiépítésre.

Hivatásunk: objektumok, ipari ingatlanok, logisztikai központok, bevásárló központok, kórházak, konzulátusok, mezőgazdasági létesítmények, biztonságteechnikai illetve tűzvédelme.

A munkánk nagy része lakóparkok, családi házak, lakások védelme, ezért sok felkérés érkezik hozzánk, hogy ügyfeleinknek segítsünk, miként tehetnék ingatlanjaikat még biztonságosabbá!

Erősáramú generál-kivitelezés magáingatlanok.

Ipari létesítmények teljes körű tervezése, kivitelezése. Szolgáltatói engedélyek beszerzése teljes körű ügyintézése.

Szakképzett kollegáink:
Villamos mérnök
Erős-gyengeáramú tervező
Villamos technikus
Villamosipari szakmunkás
Biztonságtechnikai rendszer szerelő
Biztonságtechnikai rendszer tervező
Erősáramú értintésvédelmi felülvizsgáló

Teljeskörű megoldások

Munkatársaink állnak rendelkezésére a hét minden napján, hogy segítségére legyenek bármilyen biztonságtechnikai probléma megoldásában!

Elérhetőség

Telefonos ügyelet

  • Amennyiben technikai vagy egyéb kérdése volna kérjük hívja az alábbi számot.
  • +36 70/634-8812

Szerződési és megrendelési feltételek

  • A "Feltételrendszer" gomra kattintva kaphat bővebb tájékoztatást.
  • Feltételrendszer
©2017. Minden jog fenntartva - DSS Hungária Biztonságtechnika

Search